Negotiation

Under Negotiation Institute samles forskning og praksis kontinuerligt og nysgerrigt ønske om at perfektionere og formidle det absolut bedste på området.

Målet er altid at finde den optimale værdi, som enhver aftale og løsning kan give alle involverede parter - materielt, økonomisk og emotionelt.

KURSER & OPLÆG

PROFESSIONEL FORHANDLING

| 1-dags

PROFESSIONEL FORHANDLING Advanced

| 1-dags eller 2-dags​

Disse kurser giver de afgørende indblik i og værktøjer til at forstå dynamikkerne i forhandling, håndtering af uoverensstemmelser, de svære forhandlinger og hvorledes overblikket, roen og værdiskabelsen holdes professionelt for øje.

Undervisningen suppleres med særdeles relevante øvelser og deltagerne forlader kurset med konkrete take-aways, brugbare laminerede værktøjer og et finpudset og optimeret mindset og kompetenceniveau.

 

VÆRKTØJER på disse kurser:

Forhandl-O-meter™ | Forhandlingens centrale emner, Tricks-O-meter™ | Oversigt over de mest brugte taktikker og Prep-O-meter™ | Det ultimative forberedelsesskema

Pris pr. dag for virksomhedsinternt arrangement (op til 10 deltagere):

Kr. 40.000 ekskl. moms og kørsel.
Ved flere deltagere kontakt da venligst for at høre nærmere om mulighederne.

Løgn & Kropssprog

| 1-dags eller 2-dags

Bliv en bedre observatør og bliv bedre til at bevare ikke bare dit poker face – men i særdeleshed også din poker body.

På disse lærerige, inspirerende, humoristiske og udviklende kurser gives indsigten i det ofte oversete men altid tilstedeværende og ”afslørende” sprog – kropssproget. Hvordan det signalerer arrogance eller kompetence, underlegenhed og inkompetence, selvsikkerhed og indflydelse.

Nogle forhandlere lyver om uacceptable ting under forhandlinger. Andre forhandlere bluffer om acceptable ting. Uanset om du ønsker at blive bedre til ikke at blive snydt af andre – eller blive bedre til at bluffe acceptabelt og overbevisende, så får du her værktøjerne til begge dele. 

VÆRKTØJER på disse kurser:

Body-O-meter™ | Kroppens signaler i en nøddeskal, Detect-O-meter™ | Løgn og bluf og step by step guide 

Pris pr. dag for virksomhedsinternt arrangement (op til 10 deltagere):

Kr. 40.000 ekskl. moms og kørsel.
Ved flere deltagere kontakt da venligst for at høre nærmere om mulighederne.

Under temaerne fås også inspirerende oplæg på 2-3 timer med udvalgte emner.

Pris: Kr. 17.500-20.000 ekskl. moms og kørsel.

"The Master Class is always taught by an expert in the field. This year, we were indeed honored to have Mikkel Gudsøe to present the class. Mikkel Gudsøe’s presentation turned out, indeed, to be an excellent way to lead off the competition events.”

- Larry L. Teply, Professor, Creighton University, USA, International Negotiation Competition.

UDDANNELSE | Den KLOGE™ Forhandler

Den KLOGE™ Forhandler | 5 dage m. mundtlig eksamen med 30 min. Forberedelse og 30 min. Eksamination og diplom.

Uddannelsen består af 5 dage, der hvis virksomhedsinternt kan planlægges efter virksomhedens ønsker til eksempelvis 5 dage i streg eller 5 dage adspredt efter aftale.

Der er til kurser tilknyttet et pensum bestående af den bedste og mest pædagogiske litteratur.

 

De 5 moduler er:

Kropssprog | Kend det, brug det, afkod det, øget selvsikkerhed og lederskab

Løgn | Det må du ikke - og dog...nogle gange må du faktisk. Bluf lovligt og overbevisende og "spot" det i andre.

Overblik | Få det professionelle og praktiske Prep-O-meter™, der skematisk og struktureret giver dig overblikket i enhver velforberedt forhandling.

Gennemførsel | Brug strategierne og taktikkerne i kombination og i praksis og øg din fleksibilitet når brugbart, så du for gennemført forhandlinger optimalt.

Evaluering | Uanset om Deal | No Deal, god eller dårlig oplevelse, da er en konstruktiv reflektion løbende og ikke mindst efter forhandlingen afgørende for din personlige vækst og vedligehold af dig selv som Den KLOGE™ Forhandler.

Pris pr. person: Kr. 24.995 ekskl. moms
inkl. pensum, værktøjer og inkl. eksamen samt indrammet diplom. Prisen er gældende ved minimum 10 deltagere.

SPARRING & COACHING

Det kan give god mening lige at få taget pulsen på ens forhandlingsprofil og få denne identificeret og optimeret.

Dette sker gennem udarbejdelsen af en profilanalyse, som tager en times tid at gennemføre forud for et personligt møde, hvor der drøftes, hvilke kompetenceområder, der ønskes optimeret, justeret eller bare finpudset.

 

Konkrete forhandlinger

Der kan ligeledes leveres direkte sparring på konkrete forhandlinger.

Pris: kr. 3.000 ekskl. moms pr. time.
Forud for hvert forløb afholdes et møde, hvor rammer og forventninger, mål og tid afstemmes.

SR™ | Simulated Reality

Forud for en større forhandling kan en virksomhed, organisation eller et team have stor nytte af, at gennemføre forhandlingen før forhandlingen.

SR™ er deluxe udgaven, hvor vi sætter os ultimativt og grundigt ind i den forestående forhandling samt modparten med den virksomhed, der er tilgængelig via den viden virksomheden eller organisationen har samt den offentligt tilgængelige viden.

Herefter udarbejdes casen og denne testes og strategier og taktikker kan afprøves, så forhandleren eller teamet bliver fortrolig hermed og kan afprøve og få en forsmag på reaktioner, spørgsmål og svar. Under tiden kan der tilknyttes skuespillere, hvor behov for flere aktører.

SKRÆDDERSYEDE KURSER, OPLÆG & CASES

I virksomheder og organisationer kan der være behov for træning i både generiske og generelle cases, oplæg om helt særlige niche-emner i forhandling og konfliktløsning eller helt specifikt forfattede cases til industrien eller virksomheden efter kundens ønsker.

FORHANDLINGSFITNESS™

Hvorfor fitness? Fordi forhandlings- og konfliktløsningskompetencer er som muskler. De vokser af først at få viden og derefter anvende viden i praksis. Bliv klogere | Dernæst stærkere.