Management

Mange arbejdspladser og ledelser fokuseret på KPI mål, 3-års eller 5-års strategiplaner, som ofte overinddrager, pseudo-inddrager eller slet ikke inddrager medarbejderne endsige integreres i medarbejdernes daglige eksekvering. Det er ikke motiverende. Det er i bedste fald spildt og i værste fald resulterende i manglende motivation og tillid.

TAKnemlig LEDER

67% af ledere mener de er "over gennemsnittet" i forhold til at vise taknemlighed for godt udført arbejde.

23% af medarbejderne er enige...

Velkommen til "The Gratitude Gap"!

Leading With Gratitude er en øjenåbner af en ledelsesfilosofi, der ikke er lig med det traditionelle anerkendende ledelse og ej heller postulerer at være svaret på alt.

Bogen er skrevet efter en masse research af bestseller ledelsesguruerne Chester Elton og Adrian Gostick. Og NEJ – det handler ikke om at rose medarbejderne for bare at møde op og passe deres arbejde.

Uanset om du er yngre eller erfaren leder eller om du er i det private eller offentlige arbejdsliv, da vil TAKnemlig LEDER give dig konkrete og effektive input og værktøjer til at justere din ledelsesstil ind efter hvad der beviseligt motiverer din arbejdsstyrke og dermed din virksomheds bundlinje.

Et nyt, effektivt og praksisnært syn på anerkendende ledelse - funderet i omfattende forskning.

LICENS & MANAGEMENT

Er du licenstager eller licensgiver, så tilbydes her sparring, hjælp til kontrakter eller forhandlingerne heraf.

Efter omstændighederne kan der også etableres et halvt eller helt management samarbejde, hvor der ydes bistand med kontakt til producenter, forhandlere, sponsorer eller andre interessenter.

Mikkel Gudsøe har stor erfaring med licensaftaler og har gennem sin karriere forhandlet med eller været involveret i kontrakter med bl.a. Cristiano Ronaldo, Paris Hilton, Mikkel Hansen, Spice Girls, Philippe Starck m.fl. og har derfor stor indsigt i såvel royaltysatser og andet relevant indhold og faldgruber i den slags samarbejder.

"Mikkel Gudsoe's presentation on body language and non-verbal communication was as insightful and well-researched as it was entertaining.  It set the stage perfectly for this international event, where teams faced the challenges of negotiating across many differences of culture and convention. Mikkel was engaging - and encouraging - and he left the audience with ideas that could be put to work right away..."

Michaela Keet, lector, University of Saskatchewan, Canada.

BIG DEALS - THE TV SHOW

De små hurtige insights og inspirationer til DO´s eller DON´Ts

De mere dybdegående snakke om stort og småt med interessante gæster der alle sammen har det til fælles, at de taler om, hvad der er en Big Deal for dem.

Se sidste nye episode af Big Deals...